Sve turnire preselili smo na našu Poker Mrežu - pridruži nam se!

Moneybookers - povlačenje novca

Depozit metode, naši savjeti, vaša iskustva

Moneybookers - povlačenje novca

PostPostao/la Maminjo » 21 vel 2009, 19:01

Ima li tko kakvih iskustava s povlačenjem novca s moneybookers računa na svoj tekući? Mislim, nešto sam načuo na nekom forumu da se na više od neke cifre mora platiti porez, tj. prijaviti kao prihod...
Maminjo
Foldam do besvijesti

Re: Moneybookers - povlačenje novca

PostPostao/la Angell » 22 vel 2009, 10:50

Koliko ja znam, kod nas jos se ne placa porez na dobitke na igre na srecu, a mislim da i poker isto spada u tu kategoriju. Bio je nekakv prilog na RTL televiziji o tome.
Angell
Foldam do besvijesti

PostPostao/la zlajac » 23 vel 2009, 10:45

povlačio sam novac sa moneybookersa na tekući račun više puta, bez problema :D
upisao sam svoj PBZ račun i svoju karticu na moneybookers i nakon toga
sam povlačio novac direkt na karticu-novac sjeda odmah i na račun (wire transfer)
dobijes novac za 4-5 dana - provizija oko 2,30 dolara po transakciji

sto se tice poreza jos nemam iskustva :roll:
zlajac
Poker fish

PostPostao/la antiprotivan » 27 vel 2009, 19:59

Znači 2,30 dolara po transakciji, a ne ide na procenat, to je dobra informacija. :clubs
antiprotivan
Poker fish

PostPostao/la miroror » 28 tra 2009, 11:28

nema beda s povlaćenjem samo nemoj stalno povčlačiti malo po malo jer će te provizija pojesti!
miroror
Mudro blefiram

PostPostao/la crodady » 01 svi 2009, 23:12

i pročitaj one članke na moneybookersu koji ti sve objašnjavaju..od provizije do svega ostalog ;)
crodady
Iskusno ulažem

PostPostao/la Maminjo » 29 svi 2009, 17:29

prije par dana sam odlučio povući dio dobitaka u poker sobama preko moneybookers računa (otvoren prije više od godinu dana)

par savjeta za koje ni sam nisam znao, a možda ima ljudi ovdje sa sugestijama kako bolje to izvesti:

- račun na MB sam otvorio u kunama - velika greška! - nakon obavljene prve transakcije se više ne može promijeniti (otvaranje drugog računa je illegal i čim spaze da se podaci podudaraju stiže ban i rasprava s njima...)

- withdraw sam radio na tekući račun zagrebačke banke - greška! - trebao sam raditi na devizni račun na istu valutu na koju je prijavljen MB (znači ne kune kao ja) - na zahtjev od 3.000,00kn (na to su mi zaračunali i svoju proviziju od 13,21kn) sam na račun dobio točno 2.902,24kn, znači popušio 100 kunića na praktički ništa

- imam visu elektron u zabi ali kolko sam vidio po raznim forumima od nje niš koristi jer zaba ne dozvoljava na toj kartici uplate/isplate preko interneta (company policy)

- sad s puno više iskustva i guglanja vidim da sam trebao otvorit devizni račun u PBZ ili erste, s njim dobit vizu elektron (koja se može koristiti s MB računom), pri otvoranju MB računa odabrati eure (ili dolare ako su poker sobe u toj valuti) i uštediti dosta živaca

na žalost kolko vidim, nemam više puno mogućnosti promijeniti stvari, barem s MB strane. ako je kome pomoglo da ne ponovi greške, super...
Maminjo
Foldam do besvijesti

Natrag na Od instalacije do cash igre

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.