Postao/la Maminjo » 29 svi 2009, 17:29
prije par dana sam odlučio povući dio dobitaka u poker sobama preko moneybookers računa (otvoren prije više od godinu dana)
par savjeta za koje ni sam nisam znao, a možda ima ljudi ovdje sa sugestijama kako bolje to izvesti:
- račun na MB sam otvorio u kunama - velika greška! - nakon obavljene prve transakcije se više ne može promijeniti (otvaranje drugog računa je illegal i čim spaze da se podaci podudaraju stiže ban i rasprava s njima...)
- withdraw sam radio na tekući račun zagrebačke banke - greška! - trebao sam raditi na devizni račun na istu valutu na koju je prijavljen MB (znači ne kune kao ja) - na zahtjev od 3.000,00kn (na to su mi zaračunali i svoju proviziju od 13,21kn) sam na račun dobio točno 2.902,24kn, znači popušio 100 kunića na praktički ništa
- imam visu elektron u zabi ali kolko sam vidio po raznim forumima od nje niš koristi jer zaba ne dozvoljava na toj kartici uplate/isplate preko interneta (company policy)
- sad s puno više iskustva i guglanja vidim da sam trebao otvorit devizni račun u PBZ ili erste, s njim dobit vizu elektron (koja se može koristiti s MB računom), pri otvoranju MB računa odabrati eure (ili dolare ako su poker sobe u toj valuti) i uštediti dosta živaca
na žalost kolko vidim, nemam više puno mogućnosti promijeniti stvari, barem s MB strane. ako je kome pomoglo da ne ponovi greške, super...